Despre noi

Despre noi

Știm că stresul cotidian nu îți dă pace, iar viața nu mai pare la fel de roz. De aceea dorim să îți prezentăm gama noastră de produse menite să îți aducă pacea și liniștea interioară pe care le cauți.

Inspirați de localnicii arhipelagului Cape Verde, care se salută cu expresia „No stress!”, ne-am hotărât să facem din aceasta un stil de viață, atât pentru noi, cât și pentru cei din jurul nostru. Astfel, produsele comercializate sub brandul No Stress au menirea de a relaxa și de a oferi o stare de bine, atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

Produsele No Stress conțin CBD, o multitudine de vitamine, uleiuri esențiale Omega, 0% THC și, garantat, 0% stres. Încearcă-le de unul singur sau cu prietenii și gustă beneficiile relaxării depline. Uleiurile noastre provin din surse certificate, BIO, fără coloranți sau aditivi. Aromele sunt naturale, obținute din uleiuri esențiale de portocală și mentă.

Când să alegi produsele No Stress?

Atunci când suferi de diferite afecțiuni medicale, insomnii, stres, sindromul burnout, simți că nu îți poți regăsi echilibrul în viață, mental și fizic, vrei să duci un stil de viață mai sănătos sau pur și simplu simți nevoia să te relaxezi, poți apela cu încredere la noi.

Îți recomandăm să consulți un medic înainte de a consuma produsele No Stress!

De ce să alegi produsele No Stress?

Credem că viața ta ar fi mai ușoară fără stresul cu care te confrunti zi de zi. Alegând produsele No Stress optezi pentru alternative sigure, care te ajută să obții în mod garantat o stare de bine, fără dependență sau efecte adver

Certificări

Dispunem de toate certificările necesare pentru ca tu să te poți bucura pe deplin de beneficiile și atuurile produselor noastre. Alege garanția calității și încearcă-le cu încredere!

Certificat Kosher – Produsele comercializate sunt pregatite in conformitate cu credintele evreiesti.

Certificat GMP – Buna Practica de Fabricatie

Certificat ISO 220000 si Certificat HACCP – abordare sistematică de identificare a riscurilor și de luare a măsurilor conexe in contextul sigurantei alimentare.